Radno Vrijeme : Prema dogovoru
  Kontakt : 098 98 288 46 ili 049 223 393

Plasmage

Tretman Plasmage uređajem idealan je nekirurški zahvat za sve osobe koje žele napraviti korekciju očnih kapaka bez odlaska pod nož, a donosi brze i odlične rezultate bez posljedica koje klasična estetska kriurgija donosi.

Koristeći 6 stupnjeva snage i 5 razina modulacije svake razine snage, Plasmage omogućuje najprecizniju prilagodbu svakom individualnom stanju, bez obzira na tip puti.

Trajanje tretmana je između 30-60 minuta, ovisno o području koje se tretira te stanju kože na istome. Tretman započinje nanošenjem anestetske kreme na tretirano područje čime se minimizira osjetljivost kože tijekom trajanja tretmana. Sam tretman izvodi se primjenom sitnih uboda specijalno kreiranom zakrivljenom iglom koji  tkivu omogućuju učvršćivanje, podizanje, preoblikovanje te obnovu. Koristeći četvrto stanje tvari – plin, Plasmage omogućuje ionizaciju plinova iz zraka koji električnim lukovima tretiraju određeni problem, dok ostatak kože koji se ne tretira ostaje netaknut.

 

Osim za korekciju očnih kapaka, Plasmage se može koristiti i za rješavanje niza ostalih problema na koži kao što su sitne bore iznad usana izražene kod pušača, razne površinske i benigne nepravilnosti, a posebno je omiljen kod starije populacije za uklanjanje tzv. staračkih pjega.

 

Njegove su glavne prednosti:

Neinvazivnost

Posebno se preporučuje osobama koje ne žele kiruršku intervenciju
(blefaroplastika)

Preciznost

Plazma djeluje na sloj epidermisa, bez oštećenja kože

Sigurnost

Nije potrebna anestezija i bezbolno je

Ugodnost

Ne zahtijeva vrijeme oporavka niti odlaganje svakodnevnih obaveza

Trenutni rezultati

Vidljivi već nakon prvog tretmana