Radno Vrijeme : Prema dogovoru
  Kontakt : 098 98 288 46 ili 049 223 393

Med Contour

Med Contour – Za svoje tijelo biram samo najbolje!

MedContour i dalje je jedan od najboljih neinvazivnih tretmana preoblikovanja tijela u svijetu.

Radi se o jedinstvenom, potpuno sigurnom i bezbolnom aparaturnom medicinskom tretmanu za žene i muškarce, koji preoblikuje pojedine problematične regije tijela sa tvrdokornim masnim naslagama, na način da topi mast, zateže opuštenu kožu i smanjuje celulit.

MedContour u Poliklinici Boić instaliran je u još u siječnju 2012. godine, kao jedan od tada samo dva postojeća instalirana profesionalna medicinska aparata, na području čitave Hrvatske, ali i šire regije, koji predstavlja dokazano prvu, pravu alternativu operativnoj liposukciji.

MedContour se sastoji od patentirane sonde sa dvije ultrazvučne glave pod kutem, koja daje fokusiranu energiju u ciljanom potkožnom sloju, te otapa masne stanice, bez oštećenja kože i okolnog tkiva. Specijalno patentiranom sondom za limfnu drenažu, tako otopljena mast odvodi se preko velikih limfnih puteva u jetru, gdje se razgrađuje u nekoliko sljedećih dana nakon tretmana, u normalnom metabolizmu jetre, kao i sve ostale masti u tijelu. Djelovanje MedContour aparata je potpuno medicinski ispitano i dokazano, te ima najviša svjetska odobrenja (FDA odobrenje u SAD gdje se aparat naziva Vaser Shape).

U 6. mjesecu 2011. godine, na svjetskom kongresu estetske medicine u Las Vegasu, MedContour dobiva prvu nagradu za najbolji neinvazivni tretman oblikovanja tijela.

MedContour tretman je potpuno bezbolan i ugodan, a nakon tretmana nema nikakvih ograničenja ili oporavka.

MedContour kombinacijom ultrazvučne terapije, vakum masaže i limfne drenaže, postiže učinkovito preoblikovanje tijela, zatezanje i učvrščivanje kože, uz izglađivanje neravnina na problematičnim područjima uzrokovanim celulitom. MedContour također pomaže ukupnom poboljšanju metabolizma tijela, cirkulaciji krvi, koristi se za ublažavanje bolova, kao i smanjenju oteklina nakon ozljeda i operacijskih zahvata.

Najčešća područja tretiranja MedContour aparatom su masne naslage i opuštena koža potkoljenica, unutarnje i vanjske strane koljena, unutarnje i vanjske strane bedara, bokovi, stražnjica, gornji i donji trbuh, gornji i donji dio leđa, opuštena koža i nabori u zoni grudnjaka, nadlaktice, sve tvrdokorne masne naslage, te područja tvrdokornog celulita.

Več nakon prvog tretmana odmah su vidljivi učinci u smislu smanjenja opsega tretiranog područja u prosjeku i do 2,5 cm !!!

Tretmani se izvode pod kontrolom liječnika, plastičnog kirurga, a za potpuno preoblikovanje regije tijela i puni efekt metode, obično se preporučuje i potrebno je do 5 postupaka, u razmacima od 5 do 7 dana. Pojedinačni tretman traje od 30 do 60 minuta, a što je najvažnije,  učinci tretmana su trajni.

Pristup svakom korisniku MedContour tretmana je strogo individualan. Započinje konzultacijom liječnika plastičnog kirurga, nakon koje se vrši pregled i precizna mjerenja problematičnih i potencijalno tretiranih zona tijela, kako bi se odredio broj tretmana, potreban za ostvarenje željenog učinka, o čemu naravno ovisi i krajnja cjena tretmana.

Od siječnja 2015. godine u Poliklinici Boić radimo MedContour tretmane prema najnovijoj metodi, sa instaliranom novom ultrazvučnog sondom, tako da je tretman još ugodniji i učinkovitiji !!!

Predbilježbu za konzultaciju i pregled plastičnog kirurga za MedContour tretman možete izvršiti na tel:  098 98 288 46 ili 049 223 393.

 

Cjenik usluga MedContour tretmana:

 

Konzultacija i pregled plastičnog kirurga za MedContour tretman u Poliklinici Boić je besplatna !

MedContour tretman velike regije tijela (prosječno trajanje tretmana 60 minuta)

Primjer:

– trbuh i bokovi

– natkoljenice i koljena

Cijena pojedinačnog tretmana            = 1.000,00 kn

MedContour tretman velike regije tijela (prosječno trajanje tretmana 75-90 minuta)

Primjer:

– trbuh, bokovi i leđa

– stražnjica, natkoljenice i koljena

Cijena pojedinačnog tretmana             = 1.200,00 kn

MedContour tretman male regije tijela (prosječno trajanje tretmana 30-45 minuta)

Primjer:

– listovi potkoljenica

– koljena

– stražnjica

– bokovi

– donji trbuh

– nadlaktice

Cijena pojedinačnog tretmana           = 600 – 800,00 kn

Napomena: ukupan broj potrebnih tretmana za postizanje željenog rezultata preoblikovanja tijela najviše ovisi o veličini i konstituciji osobe, odnosno o debljini masnog tkiva, opuštenosti kože, tvrdokornosti celulita, odnosno ukupnoj površini regije koja se tretira.

Za dobar i stabilan rezultat najčešće je potrebno 5 tretmana. Rezultati su vidljivi i nakon jednog tretmana. Poželjni su povremeni tretmani održavanja.

Tretman je jednako pogodan za žene i muškarce svih dobnih skupina.

Nazovite na 098 98 288 46 ili 049 223 393 i rezervirajte svoj MedContour tretman